:: STARTSIDEN
 
:: OM GRAFOLIO
 
:: FOTOGALLERI
 
:: GRAFISK
 
:: ITALIA
 
:: KULTUR
 
:: UTSTILLINGER
 
:: FRILUFTSLIV
 
:: KUNDER
 
Kontakt:
ole@tolstad.com

 
ITALIA
 
Seminarer - Konferanser - Gruppereiser
Bli med til Tolfaområdet like nord for Roma, opp og inn fra Middelhavet. Almenningen er full av etruskerhistorie, vilt beitende hester og kuer, og et yndet område for villsvinjakt, sopp og trøfler.
Allumiere er en liten by som ligger høyt med utsyn mot havet og byene Civitavecchia og Tarquinia. Vi innlosjerer på familiehotellet "Profumo al Faggetto" med panorama-utsikt. Rett bak hotellet ruver den store vernete skogparken Il Faggetto med idylliske naturstier. Allumiere har eget pavepalass, som idag er museum. Byen var viktig for pavestaten fra renessansen, fordi det her ble utvunnet alunitt, som var grunnleggende for tekstil-, papir- og glassindustrien. Byen har sin piazza, små restauranter, barer og sin Rocca/topp med et neonkors over Madonnakirken, som lyser ut over hele området. Gamlebyen har beholdt sine bygninger fra det syttende og attende århundre.
Tolfa er Allumieres "storesøster" ca. 4 km unna. Her finnes gode kjøttprodukter, urter og grønnsaker. Villsvinproduktene er mest kjent. Byen har også gamle salmakertradisjoner, med 3 skinnutsalg. Her finner du trange gater, en pittoresk "gamleby" og Rocca-høydens middelalderborg. Her er det anledning til mange flotte utflukter. Begge landsbyer har glimrende små restauranter, hvor vi kan ta dere med. Sammen med min partner, antropolog og høyskolelektor Wigdis Sæther, gjør vi det ytterste for et rikt opphold.
Dere slipper å tenke på annet enn faginnholdet. Vi ordner flyturen, hotellet, maten, vinen og utfluktene. Ta kontakt og be om tilbud!
Studiesenteret San Giuseppe i Tolfa
Et nedlagt kloster er basen for 90 norske andelseieres studie- og kulturvirksomhet.
Se senterets hjemmesider http://www.tolfa.no